Detalles MARC
000 -CABECERA |
campo de control de longitud fija |
03124nam a22002657a 4500 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
campo de control |
OSt |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
campo de control |
20190821161308.0 |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL |
campo de control de longitud fija |
190530b ||||| |||| 00| 0 eng d |
022 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA PUBLICACIONES SERIADAS |
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas |
09242244 |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN |
Centro/agencia transcriptor |
USEK |
082 ## - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Número de edición |
21 |
Número de clasificación |
REV 664.02 |
Número de documento/Ítem |
I61t 2019 |
110 ## - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA |
9 (RLIN) |
3824 |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada |
International Union of Food Science and Technology. |
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Trends in Food Science & Technology / |
Mención de responsabilidad, etc. |
International Union of Food Science and Technology. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Lugar de publicación, distribución, etc. |
Kidlington, Oxford, UK : |
Nombre del editor, distribuidor, etc. |
Elsevier Science, |
Fecha de publicación, distribución, etc. |
2019. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
284 p. |
Otras características físicas |
il. ; figrs. ; tablas |
362 ## - FECHAS DE PUBLICACIÓN Y/O DESIGNACIÓN SECUENCIAL |
Fecha de publicación y/o designación secuencial |
Vol. 83 (January 2019) |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Bibliografía, etc. |
Incluye Referencias Bibliográficas al final de cada artículo. |
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
Cereal biopolymers for nano- and microtechnology: A myriad of opportunities for novel (functional) food applications - Ginseng: A dietary supplement as immune-modulator in various diseases - Particle-based stabilization of water-in-water emulsions containing mixed biopolymers - Food raw materials and food production occurrences of deoxynivalenol in different regions - Application of propolis in antimicrobial and antioxidative protection of food quality – A review - From extraction of valuable compounds to health promoting benefits of olive leaves through bioaccessibility, bioavailability and impact on gut microbiota - Fresh extra virgin olive oil, with or without veil - Trends of research on polycyclic aromatic hydrocarbons in food: A 20-year perspective from 1997 to 2017 - The effects of mycotoxin patulin on cells and cellular components - Inactivation of parasite transmission stages: Efficacy of treatments on food of animal origin - Biotechnological potential of yeasts in functional food industry - Mulberry: A review of bioactive compounds and advanced processing technology - Promising effects of β-glucans on glyceamic control in diabetes - Recent understanding of starch biosynthesis in cassava for quality improvement: A review - Lactitol: Production, properties, and applications - Complimenting gluten free bakery products with dietary fiber: Opportunities and constraints - Cocoa flavanols and blood pressure reduction: Is there enough evidence to support a health claim in the United States? - Digestion and absorption of red grape and wine anthocyanins through the gastrointestinal tract - Structure, properties, and potential applications of waxy tapioca starches – A review - Non-covalent dietary fiber - Polyphenol interactions and their influence on polyphenol bioaccessibility - Strategies for enrichment and purification of polyphenols from fruit-based materials - Novel techniques for evaluating freshness quality attributes of fish: A review of recent developments - Single-molecule detection of proteins and toxins in food using atomic force microscopy. |
526 ## - NOTA DE INFORMACIÓN SOBRE EL PROGRAMA DE ESTUDIO |
Nombre del programa |
NUTRICION |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3825 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
INDUSTRIA Y COMERCIO DE ALIMENTOS. |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3826 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
BIOTECNOLOGIA ALIMENTARIA |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3827 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
INDUSTRIA ALIMENTARIA |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3828 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) |
Fuente del sistema de clasificación o colocación |
Dewey Decimal Classification |
Tipo de ítem Koha |
Revista Colección General |