Detalles MARC
000 -CABECERA |
campo de control de longitud fija |
03637nam a22002657a 4500 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
campo de control |
OSt |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
campo de control |
20190820124454.0 |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL |
campo de control de longitud fija |
190530b ||||| |||| 00| 0 eng d |
022 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA PUBLICACIONES SERIADAS |
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas |
09242244 |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN |
Centro/agencia transcriptor |
USEK |
082 ## - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Número de edición |
21 |
Número de clasificación |
REV 664.02 |
Número de documento/Ítem |
I61t 2019 |
110 ## - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA |
9 (RLIN) |
3824 |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada |
International Union of Food Science and Technology. |
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Trends in Food Science & Technology / |
Mención de responsabilidad, etc. |
International Union of Food Science and Technology. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Lugar de publicación, distribución, etc. |
Kidlington, Oxford, UK : |
Nombre del editor, distribuidor, etc. |
Elsevier Science, |
Fecha de publicación, distribución, etc. |
2019. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
219 p. |
Otras características físicas |
il. ; figrs. ; tablas |
362 ## - FECHAS DE PUBLICACIÓN Y/O DESIGNACIÓN SECUENCIAL |
Fecha de publicación y/o designación secuencial |
Vol. 85 (March 2019) |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Bibliografía, etc. |
Incluye Referencias Bibliográficas al final de cada artículo. |
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
Prevention of melanosis in crustaceans by plant polyphenols: A review - Green and innovative techniques for recovery of valuable compounds from seafood by-products and discards: A review - Factors affecting consumers' adherence to gluten-free diet, a systematic review - Alternative technologies to the traditional nixtamalization process: Review - Review of analytical approaches for the identification of non-intentionally added substances in paper and board food contact materials - Effects of domestic cooking process on the chemical and biological properties of dietary phytochemicals - Effects of operation processes and conditions on enhancing performances of vacuum cooling of foods: A review - A newly emerging trend of chitosan-based sensing platform for the organophosphate pesticide detection using Acetylcholinesterase- a review - Use of electrospinning technique to produce nanofibres for food industries: A perspective from regulations to characterisations - Food defence: Refining the taxonomy of food defence threats - The application of public policy theory to the emerging food fraud risk: Next steps - Starch based Pickering emulsions: Fabrication, properties, and applications - Monitoring strategies for quality control of agricultural products using visible and near-infrared spectroscopy: A review - A review on advanced microencapsulation technology to enhance bioavailability of phenolic compounds: Based on its activity in the treatment of Type 2 Diabetes - Current trends and recent advances on food authenticity technologies and chemometric approaches - Liposomal delivery of natural product: A promising approach in health research - Rambutan(Nephelium lappaceum L.):Nutritional and functional properties - Occurrence, synthesis, toxicity and detection methods for acrylamide determination in processed foods with special reference to biosensors: A review - Effect of extrusion processing on physicochemical, functional and nutritional characteristics of rice and rice-based products: A review - State-of-the-art in terahertz sensing for food and water security – A comprehensive review - ¿What is the new about food packaging material? A bibliometric review during 1996–2016 - Global research trends in food safety in agriculture and industry from 1991 to 2018: A data-driven analysis - Sweet potato roots: Unrevealing an old food as a source of health promoting bioactive compounds – A review - Thymus spp. plants - Food applications and phytopharmacy properties - Applying the adverse outcome pathway (AOP) for food sensitization to support in vitro testing strategies. |
526 ## - NOTA DE INFORMACIÓN SOBRE EL PROGRAMA DE ESTUDIO |
Nombre del programa |
NUTRICION |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3825 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
INDUSTRIA Y COMERCIO DE ALIMENTOS. |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3826 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
BIOTECNOLOGIA ALIMENTARIA |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3827 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
INDUSTRIA ALIMENTARIA |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3828 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) |
Fuente del sistema de clasificación o colocación |
Dewey Decimal Classification |
Tipo de ítem Koha |
Revista Colección General |