Trends in Food Science & Technology / (Registro nro. 22707)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 03637nam a22002657a 4500
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control OSt
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20190820124454.0
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 190530b ||||| |||| 00| 0 eng d
022 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA PUBLICACIONES SERIADAS
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas 09242244
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro/agencia transcriptor USEK
082 ## - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Número de edición 21
Número de clasificación REV 664.02
Número de documento/Ítem I61t 2019
110 ## - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
9 (RLIN) 3824
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada International Union of Food Science and Technology.
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Trends in Food Science & Technology /
Mención de responsabilidad, etc. International Union of Food Science and Technology.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Lugar de publicación, distribución, etc. Kidlington, Oxford, UK :
Nombre del editor, distribuidor, etc. Elsevier Science,
Fecha de publicación, distribución, etc. 2019.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión 219 p.
Otras características físicas il. ; figrs. ; tablas
362 ## - FECHAS DE PUBLICACIÓN Y/O DESIGNACIÓN SECUENCIAL
Fecha de publicación y/o designación secuencial Vol. 85 (March 2019)
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC.
Bibliografía, etc. Incluye Referencias Bibliográficas al final de cada artículo.
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Prevention of melanosis in crustaceans by plant polyphenols: A review - Green and innovative techniques for recovery of valuable compounds from seafood by-products and discards: A review - Factors affecting consumers' adherence to gluten-free diet, a systematic review - Alternative technologies to the traditional nixtamalization process: Review - Review of analytical approaches for the identification of non-intentionally added substances in paper and board food contact materials - Effects of domestic cooking process on the chemical and biological properties of dietary phytochemicals - Effects of operation processes and conditions on enhancing performances of vacuum cooling of foods: A review - A newly emerging trend of chitosan-based sensing platform for the organophosphate pesticide detection using Acetylcholinesterase- a review - Use of electrospinning technique to produce nanofibres for food industries: A perspective from regulations to characterisations - Food defence: Refining the taxonomy of food defence threats - The application of public policy theory to the emerging food fraud risk: Next steps - Starch based Pickering emulsions: Fabrication, properties, and applications - Monitoring strategies for quality control of agricultural products using visible and near-infrared spectroscopy: A review - A review on advanced microencapsulation technology to enhance bioavailability of phenolic compounds: Based on its activity in the treatment of Type 2 Diabetes - Current trends and recent advances on food authenticity technologies and chemometric approaches - Liposomal delivery of natural product: A promising approach in health research - Rambutan(Nephelium lappaceum L.):Nutritional and functional properties - Occurrence, synthesis, toxicity and detection methods for acrylamide determination in processed foods with special reference to biosensors: A review - Effect of extrusion processing on physicochemical, functional and nutritional characteristics of rice and rice-based products: A review - State-of-the-art in terahertz sensing for food and water security – A comprehensive review - ¿What is the new about food packaging material? A bibliometric review during 1996–2016 - Global research trends in food safety in agriculture and industry from 1991 to 2018: A data-driven analysis - Sweet potato roots: Unrevealing an old food as a source of health promoting bioactive compounds – A review - Thymus spp. plants - Food applications and phytopharmacy properties - Applying the adverse outcome pathway (AOP) for food sensitization to support in vitro testing strategies.
526 ## - NOTA DE INFORMACIÓN SOBRE EL PROGRAMA DE ESTUDIO
Nombre del programa NUTRICION
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
9 (RLIN) 3825
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial INDUSTRIA Y COMERCIO DE ALIMENTOS.
Subdivisión de forma PUBLICACIONES PERIODICAS.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
9 (RLIN) 3826
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial BIOTECNOLOGIA ALIMENTARIA
Subdivisión de forma PUBLICACIONES PERIODICAS.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
9 (RLIN) 3827
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial INDUSTRIA ALIMENTARIA
Subdivisión de forma PUBLICACIONES PERIODICAS.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
9 (RLIN) 3828
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS
Subdivisión de forma PUBLICACIONES PERIODICAS.
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Fuente del sistema de clasificación o colocación Dewey Decimal Classification
Tipo de ítem Koha Revista Colección General
Existencias
Estado de retiro Estado de pérdida Fuente del sistema de clasificación o colocación Especificación de materiales (volumen encuadernado u otra parte) Estado dañado No para préstamo Localización permanente Ubicación/localización actual Fecha de adquisición Fuente de adquisición Signatura topográfica completa Código de barras Fecha visto por última vez Número de copia Precio válido a partir de Tipo de ítem Koha
    Dewey Decimal Classification Vol. 85 (March 2019)     Salud nivel 1 Salud nivel 1 03/06/2019 Co REV 664.02 I61t 2019 14740 10/04/2024 c.1 03/06/2019 Revista Colección General
  • Campus Providencia

  • Edificio Fernando Manterola, 0789
  • Tel: (56-22) 483 7352
  • Tel: (56-22) 483 7350
  • Edificio Santa María, 0760
  • Providencia
  • Metro Salvador
  • Tel: (56-2) 2483 7400