Trends in Food Science & Technology / (Registro nro. 22792)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 05763nam a22002657a 4500
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control OSt
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20191016193446.0
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 190530b ||||| |||| 00| 0 eng d
022 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA PUBLICACIONES SERIADAS
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas 09242244
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro/agencia transcriptor USEK
082 ## - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Número de edición 21
Número de clasificación REV 664.02
Número de documento/Ítem I61t 2019
110 ## - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
9 (RLIN) 3824
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada International Union of Food Science and Technology.
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Trends in Food Science & Technology /
Mención de responsabilidad, etc. International Union of Food Science and Technology.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Lugar de publicación, distribución, etc. Kidlington, Oxford, UK :
Nombre del editor, distribuidor, etc. Elsevier Science,
Fecha de publicación, distribución, etc. 2019.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión 570 p.
Otras características físicas il. ; figrs. ; tablas
362 ## - FECHAS DE PUBLICACIÓN Y/O DESIGNACIÓN SECUENCIAL
Fecha de publicación y/o designación secuencial Vol. 88 (June 2019)
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC.
Bibliografía, etc. Incluye Referencias Bibliográficas al final de cada artículo.
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato In vitro colonic fermentation of dietary fibers: Fermentation rate, short- chain fatty acid production and changes in microbiota - Intrinsic and extrinsic factors affecting rice starch digestibility - Food and enviromental safety assessment of new plant varieties after the European court decision: Process- triggered or product- based? - Mitochondrion: A new molecular target and potential treatment strategies against trichothecenes - Recent advances in the deveploment of sesquiterpenoids in the treatment of type 2 diabetes - Phicological functionalities and mechanisms of B- glucans - Recent advances in the application of pulsed light processing for improving food safety and increasing shelf life - Seafood allergy: Ocurrence, mechanisms and measures - Review of drying technology of fig - Benefits of tree nut consumtion on aging and age- related diseases: Mechanisms of actions - Review of lactose and galactose ,metabolism in Lactic Acid Bacteria dedicated to expert genomic annotation - Powdered honey- drying methods and parameters, types of carriers and drying aids, phycochemical properties and storage stability - Heat assisted HPP for the inactivation of bacteri, moulds and yeasts spores in foods: Log reductions and mathematical models - Recent developments in biosensors to combat agricultural challenges and their future prospects - A practical guide for designing effective nutraceutical combinations in the form of foods, beverages and dietary suplements against chronic degenerative diseases - Role food proteins and bioactive peptides in inflammatory bowel disease - A review of new directions in managing fruit and vegetable processing by- products - Health benefits of olive olil and its components: impacts on gut microbiota antioxidant activities, and prevention of noncommunicable diseases - Indian pulses: A review on nutritional, functional and biochemical properties with future - Contextualization on traditional dairy products of India by exploring multidimensional benefits of heating - Recent development in efficient processing technology for edible algae: A review - Plants of the genus Spinacia: From bioactive molecules to food and phytopharmacological applications - Innovative non- thermal technologies affecting potato tuber and fried potato quality - Differentiating between tackiness and stickiness and their induction in foods - Enzyme- assisted extractions of polyphenols- A comprehensive review - Pulsed light as an emerging to cause disruption for food and adjacent industries- Quo vadis - Aflatoxin M in human breast milk: a Globalsystematic review, meta- analysis, and risk assessment study (Monte Carlo simulation) - Cheese ripening: A review on modern technologies towards flavor enhancement, process acceleration and improved quality assessment - Tretment and utilization of diary industrial waste: A review - preparation and functionality of lipase- catalysed structured phospholipid - A review - Trends of tea in cardiovascular health and disease: A critical review - Starch- basednanocarriers as cutting- edge natural cargos for nutraceutical delivery - pulses for bread fortification: A necessity or a choise? - New insight into unami receptor, umami/ umami- enhancing peptides and their derivatives: A review - Fresh living Arthrospira as dietary supplements: Current status and challenges - Applications of curcumin- loaded nanocarriers for food, drug and cosmetic purposes - Physicochemical changes and sensorial properties during black garlic elaboration: a review - Recent advances in application of different hydrocolloids in dairy products to improve their techno- functional properties - Assessment of moisture content measurement methods of dried food products in small- scale operations in developing countries: A review - Camel milk insuline: Pathophysiological and molecular repository - Meat alternatives: An integrative comparison - Opportunities and challenges for functional and medicinal beverages: Current and future trends - Developments of nondestructive techniques for evaluating quality attributes of cheeses : A review - Basic and recent advances in marine antihypertensive peptides: Production, estructure- activityrelationship and bioavailability - Corrigendum to "Factors determining the integration of nutritional genomics into clinical practice by registered Dietitians" - A correction for the guidelines for validation of qualitative real- time PCR methods from Broeders et al. 2014 - A systematic review of the potential uses of pine bark in food industry and the health care - Olive oil asensory evaluation: An alternative to the robust coefficient of variation (CVr %) for measuring panel group performance in official tasting sessions<br/><br/>
526 ## - NOTA DE INFORMACIÓN SOBRE EL PROGRAMA DE ESTUDIO
Nombre del programa NUTRICION
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
9 (RLIN) 3825
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial INDUSTRIA Y COMERCIO DE ALIMENTOS.
Subdivisión de forma PUBLICACIONES PERIODICAS.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
9 (RLIN) 3826
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial BIOTECNOLOGIA ALIMENTARIA
Subdivisión de forma PUBLICACIONES PERIODICAS.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
9 (RLIN) 3827
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial INDUSTRIA ALIMENTARIA
Subdivisión de forma PUBLICACIONES PERIODICAS.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
9 (RLIN) 3828
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS
Subdivisión de forma PUBLICACIONES PERIODICAS.
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Fuente del sistema de clasificación o colocación Dewey Decimal Classification
Tipo de ítem Koha Revista Colección General
Existencias
Estado de retiro Estado de pérdida Fuente del sistema de clasificación o colocación Especificación de materiales (volumen encuadernado u otra parte) Estado dañado No para préstamo Localización permanente Ubicación/localización actual Fecha de adquisición Fuente de adquisición Signatura topográfica completa Código de barras Fecha visto por última vez Número de copia Precio válido a partir de Tipo de ítem Koha
    Dewey Decimal Classification Vol. 88 (June 2019)     Salud nivel 1 Salud nivel 1 21/08/2019 Co REV 664.02 I61t 2019 14994 10/04/2024 c.1 21/08/2019 Revista Colección General
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