Detalles MARC
000 -CABECERA |
campo de control de longitud fija |
03522nam a22002657a 4500 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
campo de control |
OSt |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
campo de control |
20210714210010.0 |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL |
campo de control de longitud fija |
190530b ||||| |||| 00| 0 eng d |
022 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA PUBLICACIONES SERIADAS |
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas |
09242244 |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN |
Centro/agencia transcriptor |
USEK |
082 ## - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Número de edición |
21 |
Número de clasificación |
REV 664.02 |
Número de documento/Ítem |
I61t 2019 |
110 ## - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA |
9 (RLIN) |
3824 |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada |
International Union of Food Science and Technology. |
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Trends in Food Science & Technology / |
Mención de responsabilidad, etc. |
International Union of Food Science and Technology. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Lugar de publicación, distribución, etc. |
Kidlington, Oxford, UK : |
Nombre del editor, distribuidor, etc. |
Elsevier Science, |
Fecha de publicación, distribución, etc. |
2019. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
204 p. |
Otras características físicas |
il. ; figrs. ; tablas |
362 ## - FECHAS DE PUBLICACIÓN Y/O DESIGNACIÓN SECUENCIAL |
Fecha de publicación y/o designación secuencial |
Vol. 93 (November 2019) |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Bibliografía, etc. |
Incluye Referencias Bibliográficas al final de cada artículo. |
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
Asparagus (Asparagus officinalis): Processing effect on nutritional and phytochemical composition of spear and hard-stem byproducts - What is new on the hop extraction?- Prebiotics: Trends in food, health and technological applications - Pervaporation in the separation of essential oil components: A review - Pulses and food security: Dietary protein, digestibility, bioactive and functional properties - Mycotoxin contamination in food: An exposition on spices - Dietary polyphenols to combat the metabolic diseases via altering gut microbiota - Risk presented to minimally processed chilled foods by psychrotrophic Bacillus cereus - Macroalgal-derived protein hydrolysates and bioactive peptides: Enzymatic release and potential health enhancing properties - Progresses on processing methods of umami substances: A review - Recent trends and applications of cellulose nanocrystals in food industry - Intelligent packaging: Trends and applications in food systems - Location and interactions of starches in planta: Effects on food and nutritional functionality - Understanding consumer physiological and emotional responses to food products using electroencephalography (EEG) - Ultra-processed foods: A new holistic paradigm? - Advances in research on bioactivity, metabolism, stability and delivery systems of lycopene - Orbitides from flaxseed (Linum usitatissimum L.): A comprehensive review - Research progress in peanut allergens and their allergenicity reduction - The effects and mechanisms of epigallocatechin-3-gallate on reversing multidrug resistance in cancer - Novel thermal and non-thermal processing of watermelon juice - Edible flowers: Emerging components in the diet - Food supplements’ non-conformity in Europe – Poland: A case study - Recent advances in processing technology to reduce 5-hydroxymethylfurfural in foods - Determinants of real-life behavioural interventions to stimulate more plant-based and less animal-based diets: A systematic review - Developing Innovative Food Structures & Functionalities through Process & Reformulation to Satisfy Consumer Needs & Expectations: Outcomes from the 32nd EFFoST International Conference 2018, Nantes, France - Corrigendum to "Metabolomics as a tool to study the mechanism of action of bioactive protein hydrolysates and peptides: A review of current literature" [Trends in Food Science and Technology 91 (2019) 625−633] - "Engage with the future": A brief summary of the 13th Pangborn Sensory Science Symposium. |
526 ## - NOTA DE INFORMACIÓN SOBRE EL PROGRAMA DE ESTUDIO |
Nombre del programa |
NUTRICION |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3825 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
INDUSTRIA Y COMERCIO DE ALIMENTOS. |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3826 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
BIOTECNOLOGIA ALIMENTARIA |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3827 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
INDUSTRIA ALIMENTARIA |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
9 (RLIN) |
3828 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS |
Subdivisión de forma |
PUBLICACIONES PERIODICAS. |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) |
Fuente del sistema de clasificación o colocación |
Dewey Decimal Classification |
Tipo de ítem Koha |
Revista Colección General |